19 Ekim 2016 Çarşamba

KİLİT TAŞI

,
kilit taşı, kilitli parke taşı , kilitli taş ve parke taşı   gibi etiketlerin yanı sıra Kilitli parke taşı olarak bilinen yol ve alan kaplama ürünlerinin sayısız avantajları vardır. Çok çeşitli kullanım alanlarına sahiptir ve benzersiz özellikleri bulunmaktadır. Bu anlamda Kilit taşı ürünleri model seçeneği bakımından da alternatifler sunmaktadır. Öncelikle nerelerde kullanıldığına bakalım istiyoruz. En sık kaldırım yollarının döşenmesinde tercih edilmektedir. Sık olarak karşımıza çıkmakta ve yayaların yürümüş olduğu kaldırım yollarında kullanılmaktadır. Yine aynı şekilde yaya trafiğine de açık olan şehir içi yollarda, ara sokaklarda, çarşı içlerinde ve turistlik yürüyüş parkurlarında tercih edilmektedir. Her türlü oyun parkı, sahil yolları, sosyal tesisler ve buna benzer kamusal alanlarda sıklıkla karşılaştığımız ürünlerdendir. Bunlara apartman önleri, fabrika dinlenme yerleri gibi alanlarıda ilave etmek mümkündür.
KİLİT TAŞI 
KİLİT TAŞI FİRMASI

KİLİT TAŞI ANKARA
ANKARA KİLİT TAŞI
KİLİT TAŞI FİRMASI
KİLİT TAŞI FİYATLARI
KİLİT TAŞI DÖŞEME
KİLİTLİ PARKE TAŞI
ANKARA KİLİTLİ PARKE TAŞI
KİLİT TAŞI ANKARA FİYATLARI
PARKE TAŞI
PARKE TAŞI FİYATLARI
Kullanım alanlarını sıraladıktan sonra özellik ve avantajlarından bahsetmek istiyoruz. Sabit bir uygulama yerine, farklı ve benzersiz uygulama seçenekleri sunmaktadır. Bunu biraz daha açabiliriz. Yol döşeme ihtiyaçlarınızda Kilit taşı modelleri en iyi tercih olacaktır. Üürnlerin model seçenekleri çok fazladır. Farklı tiplerde tasarımı olan taşlar tercih edilebilir. Renk bakımından da aynı seçenekler karşınıza çıkacaktır. Parke taşlarının desenleri farklı ve pürüzsüzdür. Farklı kombinasyonlar yapılabilir ve fark yaratacak yaşam alanları oluşturulabilir. Ürünlerin fiziki özellikleri bu şekildedir. Yüksek ısıda serteştirilmiş bir üründür. Sert ve dayanıklıdır. Kısa ömürlü olan bir ürün değildir. Uzun yıllar boyu rahatlıkla kullanılabilir. Bunun yanında uygulama bakımından çok kolaydır. Sade ve basit bir teknikle kolayca yapılabilmektedir. Bir diğer önemli avantajı maliyetinin düşük olmasıdır. Kişisel ve kurumsal her alanda maliyet önemli bir etkendir. Bütçe çerçevesi içerisinde en iyi ürünlerin mümkün olan en düşük maliyetle alınması hedeflenmelidir. Yol kaplaması içinde kilitli parke taşı ürünleri çok isabetli bir seçim olacaktır. Yaşam alanlarının uygun ve güzel görünüme sahip olması şarttır. Özellikle günümüz şehir yaşamından beklentiler arasındadır. Bir ev alırken, hafta sonu gezmeye giderken veya benzer bir durumda şehir düzeni ve çevre şartlarına her zaman için dikkat edilmektedir. Bu alanları planlayan ve düzenleyen kişilerin görselliğe fazlasıyla önem vermesi gerekmektedir. Yaşam kalitesini arttırmak adına önemli bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır. Daha görsel ve şık sosyal alanlar için bu ürünler idealdir.
Ülkemizde kullanımı yaygın olan ürünler arasındadır. İşçiliği ve uygulaması kolaydır. Maliyet olarak düşüktür. Hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Bu anlamda Kilitli parketaşı ürünleri tam size göre bir seçim olacaktır. Döşeme yapılan yolların zamanla sökülmesi gerekebilir. Yapılan kaplamanın kaldırılması gereken durumlarda hiçbir maliyet karşınıza çıkmayacaktır. Parke taşlarının kolay ve zarar görmeden sökülebilmesi çok önemli bir artısıdır. Sökülen taşlar aynı yerine monte edilebilmektedir. Bu nedenle herhangi bir zarar oluşmaz ve kazançlı çıkarsınız. Ürünlerin fiyatları değişmektedir. Tercih edeceğiniz marka, model ve miktarına göre farklı olacaktır. kaynak 
 KİLİT TAŞI 
KİLİT TAŞI FİRMASI
KİLİT TAŞI ANKARA

ANKARA KİLİT TAŞI
KİLİT TAŞI FİRMASI
KİLİT TAŞI FİYATLARI
KİLİT TAŞI DÖŞEME
KİLİTLİ PARKE TAŞI
ANKARA KİLİTLİ PARKE TAŞI
KİLİT TAŞI ANKARA FİYATLARI
PARKE TAŞI
PARKE TAŞI FİYATLARI 

0 yorum to “KİLİT TAŞI”

Yorum Gönder

 

Kilitli Parke Taşı 0543 621 80 77 Copyright © Tüm hakları saklıdır. Blogger temaları - Facebook